Loading...
bg

Блогът на yugoldlong

Sanchez soap opera overføring har vært opprørt fra sommeren vant vinteren, Og varmen betydde ikke å avta. Men de siste nyhetene viser at, Sanchez og Billige Fotballdrakter Manchester United har inngått en avtale, Alle forhandlinger med Makhita og Arsenal ble avsluttet. Den såkalte alt er klart, skyldes bare østvinden.

Ifølge de siste nyhetene, Sanchez og Manchester United har blitt enige om personlige vilkår, Og Manchester United er villig til å bli med Murchison til Sanchez-overføringen, Armenere har mistet sin plass i United. Nå er overføringen fullført, bare fattige Arsenal og Makhtari fullfører forhandlingene. Med tanke på at mulig avgang av Walcott og Chamberlain har forlatt laget, Makhtari's ankomst er et godt supplement til Arsenals rett.

Ifølge beregning, Når Sanchez ble med, Så Draktsett Manchester United bare i Sanchez hvert år, Lukaku, Pogba og Ibrahimovic 4 personer vil bruke 58 millioner pund, Manchester United er en stor sum penger. Sanchez spilte Arsenal 22 ganger denne sesongen, starter 19 ganger, scorer 8 mål og assisterer 4 ganger.

I Chelseas siste kamp i 2017, Chelsea viser superangrep, 5-0 seier over Stoke City, Den liga hjemme vinnende streken utvidet til syv kamper. Etter kampen vurderte Conti spillet og snakket om den fattige staten Morata-kampanjen.


Conti sa: " Jeg tror vår ytelse er veldig positiv, Vi gikk raskt inn i løpestaten, Og vis ønsket ønske om mål. Som jeg sa før, hvis du kan score tidlig i dette spillet, Da blir spillet enklere, Fordi motstanderen din må endre planen sin. Jeg er veldig fornøyd med resultatene til alle spillere, Og igjen opprettholdt en null segl, Vår ytelse er veldig flott. "


Conti snakket endelig om nåværende stilling: " Vi vet at vi må møte en tøff stilling for de neste fem månedene, Fordi vi må kjempe for Champions League, Det er ikke lett å oppnå dette målet. Manchester City har allerede åpnet gapet med sitt eget lag mye. Jeg vet ikke hva som vil skje Men vi må jobbe hardt for å få 3 poeng i hver kamp, Lag press på laget foran oss. "

For Barcelona, Å vinne en derby i et land, I tillegg til ubeseiret ny sesong innvarsle 2018, Naturlig stemning er veldig bra. Den skjulte lykken bak Barcelona skjulte farer, Deres oppstilling er virkelig for gammel.


Alder blir Barcas vei til suksess på roadshow, Iniesta har vært vanskelig å støtte høy intensitetskonkurranse, Mer enn 30 Messi trenger også å opprettholde sin fysiske styrke, Slik arrangerer du veteranens spilletid, Fremme det yngre laget, Barcelona må vurderes, Innen 2018, Gjennomsnittsalderen til Barcelonas viktigste 11 personer er 29,4 år gammel, Allerede veldig nær 30 år gammel.


Ser på den europeiske stadion, Manchester Citys hovedlinje gjennomsnittlig alder på 27,6 år gammel, Bayerns gjennomsnittsalder på 27,1 år, Paris lineup er like ung, Så Barcelona ønsker å opprettholde langsiktig konkurranseevne i teamet, Oppdater og fremme det yngre laget, Det må vurderes.


Търси

Реклама

advertisement
Евтина реклама

IQ140.EU Online TV

Гледай любимите си онлайн TV канали на живо.