Loading...
bg

Блогът на yugoldlong

Ifølge Arsenal, Ozil Billige Fotballdrakter sa at han er stolt av at folk sammenligner seg med Bergkamp. Men insisterer på at han har sin egen stil.

I kampen om Arsenals 2-1-nederlag til Newcastle, Özil klarte det 200. utseende for laget. Og scoret et mål. I januar i år, Han fornyte klubben sin i tre og et halvt år. Dette gjorde ham til den høyeste betalte spilleren i teamets historie.

"Siden Arsenal kom til Kina for fem år siden, Fansene har vært veldig støttende av meg, Dette tillater meg å spille stilen jeg vil spille. " Ozil fortalte Drakter Arsenal offisielle nettside. "Jeg ville alltid styre spillet, Send en assistanse og hjelp Arsenal, Dette er tilfelle fra begynnelsen. I min posisjon, Du har mange muligheter og muligheter for fremoverangrep. Du kan be om ballen, Send en assistanse eller scorer et mål. "

Real Madrid er bortspill mot Girona, Bell Billige Fotballdrakter viste sin evne, Han brukte et ikonisk langdistanseangrep for å score mål. Hjelp laget omskriv satsen til 3 til 1, Sesongen har nettopp begynt, Den walisiske angriperen er på sitt beste. Han fortsetter å få mål, La også Real Madrid-fans sakte begynne å glemme Ronaldo.

De siste 9 offisielle kampene, Bell scoret 9 mål for Real Madrid. Kjør opp, og det er plass foran, Nabel er den dødeligste spilleren i verden. I min karriere, Bell har scoret 150 mål i klubben.

Etter kampen, har media mot Girona, Bell scoret lagets tredje mål. Igjen bevise at Bell nå er i en av de beste stadiene etter å ha blitt med Real Madrid. Et stort bevis er at han scoret 8 mål i de siste 7 offisielle spillene. Også assistert 2 ganger. Hans prestasjoner tilfredsstilte Real Madrid-fansen. Etter at Ronaldo forlot Real Madrid for å bli med Juventus, Real Madrid-fans spurte Bell om å gå videre og Bell gjorde det. Han plukket opp Real Madrid-angrepet. Han vil bli Drakter Real Madrid nye flagg.

Ifølge rapporter, Chik vil sesong med coach Sarie denne uken. Snakk om din fremtid i teamet. I Billige Fotballdrakter Chelsea er 3-2-seier over Arsenal, Qi Kelian kom ikke inn i den store listen over kamper. Nå må den 22-årige engelske internasjonale midtbanespilleren til showdown med Surrey.

I dette VM har Chik nådd semifinalen med England. Han håper å fortsette å gjøre fremgang på dette grunnlaget, Bli den vanlige starteren til klubben. Og nå har Premier League to runder gått, Chik fikk bare en kort benk i første runde.

Sist sesong ble Chik leid ut til Crystal Palace og fungerte bra. Spilt 25 ganger for laget, Tidligere hadde London Hawks ment å leie spilleren igjen. Men Drakter Chelsea gjorde det klart at de ønsket å beholde ham. Siden Premier League-overføringsvinduet er stengt, De resterende valgene for Chelseak er bare Bundesliga, La Liga og Ligue. Tidligere ble det rapportert at Chelseak kunne overføre til Schalke 04. Men sandgruva nektet nyheten. Sa at England internasjonale er for dyrt.

Pique kom tilbake til Barcelona fra Billige Fotballdrakter Manchester United og ble sitt første lag i Barcelona. I et intervju intervjuet mine 10 år i Barcelona, Pique sa at han aldri våget å forestille seg å vinne alt.

Pique iscenesatt første lag i Barcelona-laget. Hjelpe laget i Champions League-kvalifiseringene, 4-0 beseiret den polske liga laget Krakow, Pique husker dette: "Dette er veldig spesielt. Det var det første offisielle spillet jeg spilte for Barcelona-laget. Jeg spilte for en liten stund, Vi endelig vant, Jeg er veldig glad når jeg forlater stadion. "

For din egen Barcelona, Pique mener: "Det er veldig krevende for Barcelona å jobbe. Dette gjelder spesielt for en forsvarer. Vi er alle veldig klare, Konkurransen i Drakter Barcelona laget er veldig intens. Fordi de beste spillerne i verden er her, Du må jobbe hardt for å kjempe for din posisjon. Jeg har spilt for Barcelona-laget i 10 år. Jeg vil nyte det mer hvert år i fremtiden. "

Ronaldo forlot Real Madrid, og la en ledig stilling til 50 mål i sesongen. En slik stor ledig stilling har ført til at Real Madrid-fansen bekymret seg. Folk som tar beslutninger i Billige Fotballdrakter Real Madrids øverste ledelse er ikke bekymret. De innrømmet at i Real Madrids nye gullalder å vinne fire Champions League-troféer, Ronaldo er faktisk veldig viktig. Imidlertid begrenser hans nærvær også lagets taktikk. Suppressed andre spillere.

Vekten av målet må også bæres av spillere som Modric, Isco og Vazquez. Fordi disse spillerne også har mulighet til å score mål. Med andre ord har laget ingen individualisme. Selv om hver spillers personlige evne er veldig sterk.

Ikke bare de ekte Madrid-lederne tror det, Real Madrid må gjenoppbygge laget uten Drakter Juventus Ronaldo. Fordi laget sikkert ikke kan finne den samme superstjernen som Juventus Ronaldo. Lopetji er villig til å akseptere utfordringen, Vil Ronaldo Real Madrid, Bli en ekte stjerne av stjernene.

Ronaldo ankom i Torino, Formelt dukket opp som en Billige Fotballdrakter Juventus-spiller. Snakker om denne tunge overføringen, Juventus Paratic avslører også historien bak kulissene. Han sa at han ønsket å signere Ronaldo's galne tanker. Startet i Champions League sist sesong.

Juventus signerte den portugisiske høyrebacken Cancello i sommer. Han er en spiller av Mendes. Så møtte Juventus og Mendes igjen. Denne gangen forklarte Mendes situasjonen, Juventus aksepterte også ideen om å introdusere Ronaldo.

I det spillet, Ronaldo, Portugal, scoret to ganger Den andre ballen er enda mer sjokkerende. Juventus-fansen hjemme sto opp og applauderte. Hylle den fremragende prestasjonen til den portugisiske superstjernen. Paratic sa: "Den galne ideen om å signere Ronaldo kommer fra dette spillet. Da Ronaldo fra Drakter Portugal ble applaudert av fansen, Vi møtte med agent Mendes i midten av uken. "

Ifølge rapporter, I VM-kvartfinalen mot Billige Fotballdrakter Russland, Kroatiens forsvarer Lovren drakk en flaske drikke på grunn av brudd. Ble bøtelagt 70.000 sveitsiske franc!

Kroatia og det russiske laget kjempet kraftig i 120 minutter. Kampen ble 2 til 2, Til slutt eliminert det kroatiske laget sine motstandere med en straffesparkkonkurranse 6-5. Hele prosessen er oppturer og nedturer, Det kroatiske laget er veldig spennende å gå videre. Jeg så Zhongwei Lovren og bøyde hodet. Plukk opp en flaske med flaske med funksjonell drikke, For å dra til energi drakk han opprinnelig Red Bull. Denne detalj ble bare tatt av linsen.

Det kroatiske laget ignorerte litt, Siden VM-offisielt utpekt soft drink sponsor er Coca Cola, Derfor er denne handlingen i Drakter Kroatia åpenbart ikke tillatt. Den kroatiske fotballforeningen ble bøtelagt 70 000 sveitsiske franc.

2-0 seier over Mexico Brasilianske tropper marsjerte inn i Billige Fotballdrakter Ruslands kvartfinale i fjor. Som nummer én favoritt i VM, Det brasilianske laget har allerede avslørt mesterskapet.

Men dette brasilianske laget er den mest karakteristiske, Det er deres solid forsvar. Etter starten av VM, til nå, Det brasilianske laget mistet bare et mål mot det sveitsiske laget. De resterende 3 spillene, Poenget er nøyaktig det samme som 2-0. I denne VM, Bare Uruguay og Brasil mistet bare ett mål etter fire kamper. Og andre lag, Om det har blitt eliminert eller forblir i Russland, Innrømmet mer enn Brasil og Uruguay.

Styrken til det brasilianske laget kommer først fra deres sterke angrepskraft. I dette VM har det brasilianske laget scoret 7 mål. Før dette gjorde Brasil og Tyskland mål. Parallelt med toppen av VM-historiens mål, Alle er 226 mål. Og med dagens to mål, Det brasilianske laget har økt totalt antall mål til 228. Og det tyske laget ønsker å gå utover Drakter Brasil Jeg er redd jeg vil vente til mer enn fire år senere.

Etter en 2-2-uavgjort mot Marokko, Spania Billige Fotballdrakter kom inn i knockout-scenen som gruppeleder. Etter kampen snakket Iniesta om feilen i kampen.

" Jeg vil alltid være optimistisk om meg selv. Alle vil se dette. Vi har oppnådd vårt mål. Vi gikk inn i elimineringsrunden Og det er navnet på gruppelederen. Nå, når dette spillet kommer til å ende i livet, Vi vil bevise at vi er topp hakk. "

Samtidig er spansk trener Yello og spiller Isco, Etter kampen var han selvkritisk om Spanias opptreden. Iniesta er intet unntak. " Alt kan forbedres, Jeg har samme mening som Isco og Elero. Drakter Spania vil analysere spillet og neste motstander. I VM er alt vanskelig. Spania vil fortsette å bevege seg fremover. "

VM er på vei til å starte krig. Det populære franske laget dro også til Russland for å forberede seg på VM. Nylig, Billige Fotballdrakter Fransk president Mark Long også cheered offentlig for det franske laget. Og han sa at det franske laget må være i topp 4.

Macron nevnte først sin spillopplevelse: "Jeg spilte venstre tilbake da jeg spilte. Selv om teknologien min ikke er bra, Men min stil er skitten. På banen, Hva slags person vil jeg aldri gi opp? Jeg vil også inspirere andre. "

Når du blir spurt om hvordan Frankrike vant VM i franskmenn, Mark Long sa: " Et vinnende lag vil gi tilbake mye tillit. Jeg føler at det franske laget er ivrig etter å lykkes. Vi ønsker også å bringe VM-mesterskapet tilbake. " Til slutt lovet Markron at det Drakter Frankrike laget må gå inn i VM-finalen: "Jeg sa en gang til det franske laget: Når du scoret i semifinalen, Jeg kommer til Russland for å se deg. Legg merke til at jeg sa da Frankrike kom inn i semifinalen, Ikke om Frankrike nådde semifinalen. "

Страници: 1 2 3 »

Търси

Реклама

advertisement
Евтина реклама

IQ140.EU Online TV

Гледай любимите си онлайн TV канали на живо.