Loading...
bg

Блогът на yugoldlong

Ifølge rapporter, For Champions League-spillet med Billige Fotballdrakter Chelsea på onsdag, Barcelona midtbanespiller Rakitic sa: "Jeg håper at Barcelona-fans vil kunne holde Nou Camp."

Rakitic sa: "Vi må møte et av de beste lagene i Europa. Dette blir et vanskelig spill. Jeg håper at Barcelona-fansen vil bli fylt med Camp Nou-stadionet. Jeg håper vi kan skape et fantastisk spill sammen. Alle har de samme forventningene, Vi ønsker å gå videre, Vi ønsker å lage historie sammen Jo flere Barcelona-fans, Jo sterkere laget er. "

"Barca vil gå ut, Alle vet at Chelsea lett kan skade oss. Drakter Barcelona må være forberedt Vi ønsker å gå videre til neste runde. " Barcelona og Chelsea er 1-1 i første runde av Champions League. Den andre runde kampen mellom de to sidene vil bli avholdt på Nou Camp den 15. mars klokka 3:45.

Bayern München og Freiburg i dagens runde av konkurransen, Rodriguez og Ribery savnet kampen på grunn av skade. Ifølge lokale medier kilder, De to Billige Fotballdrakter Bayern-spillerne dukket opp på treningsbanen søndag, I den nye uken forventes å gå tilbake til praksis.

Rodriguez skadde benet under en kamp mot Besiktas, I forrige uke har vi gått tilbake til gresset for trening. Bayern og Freiburg i spillet, Rodriguez, sammen med fysisk trener Thomas-Williams, bodde på Cerberus Avenue, Anstrengelser for å forbedre sin fysiske tilstand.

Og Rodriguez trener sammen med Franck Ribery, Han savnet runden på grunn av gastroenteritt. Drakter Bayern Munich Rodriguez vil fortsette ballen trening på mandag, Bayern Ribery vil nok en gang gå tilbake til lagets samarbeid.

Manchester United stjerne Lu - Makari sa, Sanchez kan hjelpe Manchester United til å vinne Champions League denne sesongen. I januar i år bytter Sanchez og Makhtapa klubber, Han scoret sin egen Billige Fotballdrakter Manchester United-ball i runden mot Huddersfield. Makali, som spilte for mer enn 400 skuespill på United, sa: Signering av Chiles landslag kan være et vendepunkt for klubben.

Han fortalte mål: " Sanchez for laget å gi større konkurranse i alle stillinger, Enhver trener vil fortelle deg at dette er en god ting, Dette kan aktivere andre mennesker, Også ga oss en større sjanse i Champions League. Før det blir ikke så mange Manchester United-fans tror vi kan vinne Champions League, Men å signere Sanchez dette nivået av spilleren kan være vendepunktet for sesongen. "

" For å være ærlig, spilte Manchester United godt før han signerte ham, Men Manchester United trenger et hagle, han kan være det vi trenger. Jeg vet folk snakker alltid om Sanchez lønn, Men vurderer at han ikke bruker Manchester United-pennyoverføringsavgift, Avtalen er billig for øyeblikket. Så jeg tror dette er en god avtale, Han kan få Drakter Manchester United til å ha en større sjanse til å gå videre i Champions League. "

Sanchez soap opera overføring har vært opprørt fra sommeren vant vinteren, Og varmen betydde ikke å avta. Men de siste nyhetene viser at, Sanchez og Billige Fotballdrakter Manchester United har inngått en avtale, Alle forhandlinger med Makhita og Arsenal ble avsluttet. Den såkalte alt er klart, skyldes bare østvinden.

Ifølge de siste nyhetene, Sanchez og Manchester United har blitt enige om personlige vilkår, Og Manchester United er villig til å bli med Murchison til Sanchez-overføringen, Armenere har mistet sin plass i United. Nå er overføringen fullført, bare fattige Arsenal og Makhtari fullfører forhandlingene. Med tanke på at mulig avgang av Walcott og Chamberlain har forlatt laget, Makhtari's ankomst er et godt supplement til Arsenals rett.

Ifølge beregning, Når Sanchez ble med, Så Draktsett Manchester United bare i Sanchez hvert år, Lukaku, Pogba og Ibrahimovic 4 personer vil bruke 58 millioner pund, Manchester United er en stor sum penger. Sanchez spilte Arsenal 22 ganger denne sesongen, starter 19 ganger, scorer 8 mål og assisterer 4 ganger.

I Chelseas siste kamp i 2017, Chelsea viser superangrep, 5-0 seier over Stoke City, Den liga hjemme vinnende streken utvidet til syv kamper. Etter kampen vurderte Conti spillet og snakket om den fattige staten Morata-kampanjen.


Conti sa: " Jeg tror vår ytelse er veldig positiv, Vi gikk raskt inn i løpestaten, Og vis ønsket ønske om mål. Som jeg sa før, hvis du kan score tidlig i dette spillet, Da blir spillet enklere, Fordi motstanderen din må endre planen sin. Jeg er veldig fornøyd med resultatene til alle spillere, Og igjen opprettholdt en null segl, Vår ytelse er veldig flott. "


Conti snakket endelig om nåværende stilling: " Vi vet at vi må møte en tøff stilling for de neste fem månedene, Fordi vi må kjempe for Champions League, Det er ikke lett å oppnå dette målet. Manchester City har allerede åpnet gapet med sitt eget lag mye. Jeg vet ikke hva som vil skje Men vi må jobbe hardt for å få 3 poeng i hver kamp, Lag press på laget foran oss. "

For Barcelona, Å vinne en derby i et land, I tillegg til ubeseiret ny sesong innvarsle 2018, Naturlig stemning er veldig bra. Den skjulte lykken bak Barcelona skjulte farer, Deres oppstilling er virkelig for gammel.


Alder blir Barcas vei til suksess på roadshow, Iniesta har vært vanskelig å støtte høy intensitetskonkurranse, Mer enn 30 Messi trenger også å opprettholde sin fysiske styrke, Slik arrangerer du veteranens spilletid, Fremme det yngre laget, Barcelona må vurderes, Innen 2018, Gjennomsnittsalderen til Barcelonas viktigste 11 personer er 29,4 år gammel, Allerede veldig nær 30 år gammel.


Ser på den europeiske stadion, Manchester Citys hovedlinje gjennomsnittlig alder på 27,6 år gammel, Bayerns gjennomsnittsalder på 27,1 år, Paris lineup er like ung, Så Barcelona ønsker å opprettholde langsiktig konkurranseevne i teamet, Oppdater og fremme det yngre laget, Det må vurderes.


Търси

Реклама

advertisement
Евтина реклама

IQ140.EU Online TV

Гледай любимите си онлайн TV канали на живо.