Loading...
bg

Блогът на petounamesha

Barcelonan tehtävänä tällä kaudella voidaan sanoa olevan loppumassa. Kun voitti King's Cup viime viikonloppuna, He tarvitsevat vain yhden pisteen laittaa laigan valiot pussiin. Tässä tapauksessa, Jalkapallo Pelipaidat Barcelona Messi tulee olemaan seuraavassa pelissä, Aiotko levätä aikaisin maailmancupin ajaksi?

Tämä kausi on toinen väsynyt kausi Messille. Hän johti Barcelonassa lyömätön ennätys La Liga. Voittanut kaksinkertaisen kruunun Messi voidaan sanoa olevan ensimmäinen sankari tuomioistuimessa. Jos mitään odottamatonta tapahtuu, Tällä viikolla Barcelona voi voittaa La Liga -mestaruuden. Heidän kausi päättyy. Jopa niin, Messilla ei silti ole liikaa lepoaikaa.

Valverde, Seuraava vaikein tehtävä on järjestää Barcelonan Messi-ilme. Maailmankilpailu tänä kesänä on Messiille erittäin tärkeä. Hänen on oltava fyysisesti valmiina MM-kisoihin. Kuitenkin Euroopan Golden Bootsin kilpailussa tällä kaudella, Bass Messi ei ole vielä hyödyntänyt. Itse asiassa hän teki 2 vähemmän tavoitteita kuin Salar liigassa. Arvostettu 29 maalia ja sijoittui toiseksi Realista. Tässä tilanteessa, Valverde on suunniteltava hyvin. Se oli saavuttaa maalit Paidat Barcelona Messi. Tai anna hänen lepota enemmän? Tämä riippuu myös Basa Messin itsensä toiveista.

Kun Juventus oli eliminoitu Jalkapallo Pelipaidat Real Madridissa Mestarien liigassa, Aiheuttivat suuria kiistoja. Tältä osin Real Madrid pelaaja Vasquez sanoi. Koska Real Madrid edistyi UEFA: n Mestarien liigan semifinaaliin kahdeksan peräkkäisen vuoden ajan, Tämä herätti joitakin ihmisten hämmennystä.

Vazquez sanoi: " Olemme nähneet edistystä Mestarien liigan semifinaaleissa kahdeksan peräkkäisen vuoden ajan. Tämä vahingoittaa joitain ihmisiä. Tämä herätti joitakin ihmisten hämmennystä. Meidän on tottua siihen. Monet ihmiset horjuvat meitä. "

Tietoja rangaistuspotkusta hän teki, Real Madrid Vazquez sanoi: " Tämä on rangaistus, se on hyvin ilmeinen. Ihmiset ovat siitä, mitä on tapahtunut, Anna liikaa huomiota. Tätä rangaistusta käsiteltiin Espanjassa paljon enemmän kuin Italiassa. " Paidat Real Madrid vs. Bayern Mestarien liigan semifinaali, Vazquez sanoi: " He ovat yksi Euroopan parhaista joukkueista. Tämä on fantastinen peli. Khames on myös siellä, Hän on ystäväni ja toivon, ettei hän edetä finaalissa. "

Търси

Реклама

advertisement
Евтина реклама

IQ140.EU Online TV

Гледай любимите си онлайн TV канали на живо.