Loading...
bg

Блогът на petounamesha

Chelsea nimeltä Zola sanoi äskettäin haastattelussa. Toivon Conti pysyvän Jalkapallo Pelipaidat Chelseassa. Hän kuitenkin ajattelee, että Chelsea ja Conte tarvitsevat ratkaista nykyiset ongelmat.

Kysyttäessä, onko Conti ajatellut jättävänsä Chelsean kesällä, Zola vastasi: " Toivon todella, Koska luulen, että hän on Chelsean onni. Ei ole epäilystäkään siitä Hän on hyvä valmentaja Hän on todella yksi parhaista valmentajista. "

" Tällä hetkellä on varmasti ongelmia. Jos Paidat Chelsea ja päävalmentaja haluavat jatkaa yhteistyötä, Mielestäni tämä hyödyttää myös Chelseaa. Sitten heidän pitäisi ratkaista ongelma. Koska Chelsean ulkopuolella oleva kilpailu on liian kovaa. Mitään muuta liigaa maailmassa ei ole nähty, nämä joukkueet tulevat paljon paremmiksi vuosittain. Kilpailu stadionilla ja sen ulkopuolella on liian voimakasta. "

Juventus-pelaaja Asamoahin sopimus päättyy tänä kesänä. Jalkapallo Pelipaidat Aikaisemmat raportit kertovat, että hän oli jo päättänyt liittyä Inter Milanon.

Pastorello, Asamoah-agentti tällä viikolla, sanoi sen Hän voi myös jäädä Juventukseen. " Asamoah on ollut Juvalla 7 vuotta. Hän tekee päätöksen maajoukkueen ottopäivän jälkeen. Mielestäni hänellä on 50 prosentin mahdollisuus päättää jäädä. Tällä hetkellä Italiassa on kolme tai neljä klubia, jotka välittävät hänestä. Myös saksalaisia ja ranskalaisia klubeja. "

Asamoah ajatteli jäädä Juventukseen. Yksi tärkeä syy on se, että joukkueen toinen vasemmanpuoleinen vartija, Sandro, todennäköisesti siirtyy tänä kesänä. Agentti Pastorello myönsi myös tämän, "Jos Sandro kieltäytyi uusimasta Juventuksen oli kuunneltava muiden joukkueiden lainauksia. Hänen kaltaista pelaajaa ei saa jättää joukkueesta sopimuksen päättymisen jälkeen. " Jos Sandro lähti, Sitten Asamoah pysyy Paidat Juventus ja saa lisää mahdollisuuksia.

Manchester United menetti 1-2 Sevillan, Mestarien liigan joukkue poistettiin. Ottelun jälkeen Jalkapallo Pelipaidat Manchester Unitedin valmentaja Mourinho hyväksyi haastattelun. Hän puhui hänen näkemyksistään pelistä.

Mourinho sanoi: "Uskon, että ensimmäinen tavoite on aina tärkeä tällaisessa pelissä. Ei pelkästään tulos ensimmäisestä kierroksesta on tasapeli, Se vaikuttaa myös pelin suuntiin. Yritämme ylläpitää aggressiivisuutta ja voimakkuutta ensimmäisestä minuutista. Löydän myös joitain samankaltaisuuksia Liverpoolin viime viikolla ottelussa. Mutta emme löytäneet tällä kertaa. Sevilla määrätietoisesti hallitsee palloa He ohjaavat peliä suurella luottamuksella. Lisäksi ensimmäisellä vuosipuoliskolla ei ole suurta ongelmaa. Meillä on myös hyvät mahdollisuudet maalata toisella puoliskolla. Mutta he kehittivät pallon ja kaikki muuttui sen jälkeen. Kun he ottivat toisen maalin, Se on lähes mahdotonta saada. "

Mourinho vaati, että joukkueen asenteella ei ollut mitään ongelmia. Hän sanoi: "Tämä on jalkapalloa, Tämä on elämä, Paidat Manchester United menetti. Se on uusi päivä huomenna. Manchester Unitedilla ei ole aikaa katsella peliä. Meidän on jatkettava työskentelyä Manchester Unitedilla on myös tärkeä ottelu lauantaina. "

Vuonna juuri päätetty Mestarien liigan 1/8 finaali toisen ottelun ottelu, Vaikka Liverpool 0-0 vetää Portoa, Kuitenkin Liverpool on edelleen kokonaispistemäärä on 5-0 suuri etu poistaa Porto, Hanki Jalkapallo Pelipaidat Champions League 8 lippuja. kilpailu Kun Liverpoolin kapteeni Henderson hyväksyi tiedotusvälineiden haastattelun.

Henderson sanoi haastattelussa pelin jälkeen: " On tärkeää, että saavutamme Mestarien liigan seuraavaan kierrokseen. Tämän päivän peli, olemme ilmeisesti kotona taistelemassa voittaa peli, Mutta tänään on arvostettava suorituskykyä Porto pelaajia, Koska he pelaavat hyvin tänään. Seuraavien kuukausien aikana joukkue on erittäin tärkeä, Tiimimme täytyy potkia, kuten aikaisemmin, Tulos päättyy. "

Hän kysyi, halusiko Liverpool tavata ensi neljänneksellä Mestarien liigassa Englannissa, Henderson sanoi suoraan: "Ei ole väliä, he ovat erittäin hyviä joukkueita, Riippumatta siitä, mihin joukkueeseen olemme edessämme, olemme kaikki valmiita menemään. Liverpool toivoo voivansa jatkaa tätä työtä, Jotta Liverpool voisi tehdä jotain. Tämän päivän asenne on loistava, Valitettavasti Paidat Liverpool ei pudonneet, Tällainen tulos ilman syyttää joukkuetovereita, Heidän asenne tuomioistuimessa on oikea. "

Търси

Реклама

advertisement
Евтина реклама

IQ140.EU Online TV

Гледай любимите си онлайн TV канали на живо.