Loading...
bg

Блогът на petounamesha

Viime aikoina Real Madrid ja Barcelona ovat pelanneet vastaavasti, Edustivat vastaavasti Prinsinskiä MM-kisoista Jugoslaviassa ja Kroatiassa, Hän haastatteli. Prosroseski uskoo, Hänen maanmiehensä, Modri, on parasta pelaajaa Kroatian historiassa.


Prossinjski sanoi: " Sinun täytyy myöntää, että Modri on Kroatian paras historian pelaaja, Hänellä on kolme Mestarien liigan osakilpailua, Ja kolmessa voittaa prosessi, Hänellä on tärkeä rooli joukkueessa. Hän edusti myös Kroatiaa MM-kisoissa kolme kertaa. Jopa sivuuttaa kunnia syrjään, Se, miten hän pelaa ja ohjaa Real Madridia, on myös vaikuttava. "


Kysyttäessä hänen suosikki valmentaja, Prinsinski valitsi Guardiola. Sen lisäksi, että suosikki pelaaja on Modricin ulkopuolella tästä ongelmasta, Prinsinsyn vastaus on Messi ja Ronaldo.

Kansallinen Derby viikonloppu, Barcelona 3-0 pois voiton Real Madrid, Real Madrid vähemmän peli tilanne, Barcelona 14 pistettä jäljessä. Se on Neymarin lähtö, Tämä tekee Barcelonasta paremman.


Kun kesä Marl luo ennätyksen 222 miljoonan euron jalkapalloliikenteen siirtämisestä Pariisiin Saint-Germainille, Useimmat ihmiset ajattelevat Barcelonan tämän kauden suorituskykyä vähenee. Tosiasia on päinvastainen, Tähän mennessä Barcelona on johtoasemassa, Lead La Liga sijoitukset.


Neymarin lähtö ja Dembelen vamma, Anna Barcelonan uudistua. Ota turnaus esimerkiksi Bernabeu, Real Madrid ensimmäistä kertaa ensimmäisellä puoliskolla enemmän palloa ohjaus määrä, Barcelonan puolella päätti odottaa, Kutista puolustava, kieltäytymättä altista itsesi Real Madridin nopealle kiertämiselle. Busquets ja Rakitic pelasivat enemmän puolustusta, Messi ja Suarez ovat myös enemmän tilaa taistelemaan. Tuki toisilleen kentällä, tämä on uusi, joukkue-pohjainen Barcelona, Jokaisella voi olla enemmän arvoa. Tämän takia, 17 kierroksen jälkeen, Barcelona menetti vain seitsemän palloa.

Търси

Реклама

advertisement
Евтина реклама

IQ140.EU Online TV

Гледай любимите си онлайн TV канали на живо.