Loading...
bg

Блогът на petounamesha

Ei kauan sitten, Real Madrid ja Athletic Bilbaon maalivahti Kepa kävelivät hyvin lähelle, Jälkimmäinen jopa läpäissyt fyysisen tutkimuksen Real Madrid, Kuitenkin Zidane-opposition vuoksi, Kepapo päätti lopulta kilpailla Jalkapallo Pelipaidat Athletic Bilbaon kanssa. Preamassa lehdistötilaisuus King's Cupissa Leganesia vastaan, Real Madrid Zinedine Zidane selitti tämän asian.

Zidane sanoi: " Jos klubeissa ja valmentajissa on joitain muutoksia, Kesäkuussa kaikki pelaajat voivat tulla. Mutta ajatukseni klubin kanssa ei ole tehdä liian monia muutoksia. Kuulin joitakin kommentteja Lopullinen voitto on minulle, Tämä lausuma vihastui. Päivittäinen huolenaihe on pelaaja, En välitä muista asioista. En halua puhua pelaajista, jotka eivät kuulu Real Madridiin, Joskus joku sanoo Tulos osoittautui minulle. "

Zidane sanoi, ettei hän kohdistanut ketään, " Paidat Real Madrid tietää, että hänen tiimin maalivahti on tärkein, Jos voit olla aktiivinen, Real Madrid voi tehdä tärkeitä saavutuksia. Minun tehtäväni on suojata tiimini, He ovat Real Madridin pelaajia. Minulla ei ole mitään vastustusta Kepperille, Ei vastusta Real Madridin pelaajia. En ole koskaan vastustanut ketään. "

Viime aikoina entinen espanjalainen kansainvälinen Harvey haastatteli, Haastattelun aikana Harvey puhui Guardiolan valmentajasta Barcelonasta, Jotkut muutokset vaikuttavat jalkapalloon. Lisäksi Jalkapallo Pelipaidat Harvey sanoi myös, että Mbabe voi olla parempi Guardiolan johdolla.

Harvey sanoi: " Lionel Messi on tällä hetkellä paljon korkeampi kuin muut pelaajat, Mutta Neymar tulee olemaan paras maailmassa seuraavien kolmen tai neljän vuoden aikana, Sitten Mbabane tulee kiinni Neymarin kanssa. Mbabe on erittäin lahjakas ja hänen parannustilansa on myös loistava, Jos hän voi hyväksyä Guardiolan ohjauksen, hän paranee. "

Haastattelussa Harvey puhui myös tulevasta Venäjän MM-kisasta tänä vuonna. " Mielestäni Brasilia Paita, Ranska ja Saksa todennäköisemmin voittavat kuin Argentiina ja Espanja. Koska Espanjan maajoukkueessa on parhaillaan uusia ja vanhoja pelaajia, Mielestäni Saulin ja Bitolon suorituskyky on ratkaiseva. "

Търси

Реклама

advertisement
Евтина реклама

IQ140.EU Online TV

Гледай любимите си онлайн TV канали на живо.