Loading...
bg

Sanchez kan hjelpe Manchester United til å vinne Champions League от блога на yugoldlong

Manchester United stjerne Lu - Makari sa, Sanchez kan hjelpe Manchester United til å vinne Champions League denne sesongen. I januar i år bytter Sanchez og Makhtapa klubber, Han scoret sin egen Billige Fotballdrakter Manchester United-ball i runden mot Huddersfield. Makali, som spilte for mer enn 400 skuespill på United, sa: Signering av Chiles landslag kan være et vendepunkt for klubben.

Han fortalte mål: " Sanchez for laget å gi større konkurranse i alle stillinger, Enhver trener vil fortelle deg at dette er en god ting, Dette kan aktivere andre mennesker, Også ga oss en større sjanse i Champions League. Før det blir ikke så mange Manchester United-fans tror vi kan vinne Champions League, Men å signere Sanchez dette nivået av spilleren kan være vendepunktet for sesongen. "

" For å være ærlig, spilte Manchester United godt før han signerte ham, Men Manchester United trenger et hagle, han kan være det vi trenger. Jeg vet folk snakker alltid om Sanchez lønn, Men vurderer at han ikke bruker Manchester United-pennyoverføringsavgift, Avtalen er billig for øyeblikket. Så jeg tror dette er en god avtale, Han kan få Drakter Manchester United til å ha en større sjanse til å gå videre i Champions League. "


Стена

Няма коментари
Трябва да влезеш, за да коментираш

Post

От yugoldlong
Добавена Фев 6

Оцени

Твоята оценка:
Общо: (0 оценили)

Архиви

Търси

Реклама

advertisement
Евтина реклама

IQ140.EU Online TV

Гледай любимите си онлайн TV канали на живо.