Loading...
bg

Hrvatska priča slavi ostavljajući klasičnu scenu от блога на dedoudmonc

Hrvatska je preokrenula 2-1 protiv Engleske, Ukrcano na konačni Svjetski kup. U drugoj polovici prekovremenog rada, Nogometni Dresovi Manjukić je pomogao Hrvatsku u postizanju golova. Cilj u vremenu zaustavljanja polufinala Svjetskog kupa, Ova čarobna parcela uzbudila je hrvatske igrače. U ovom trenutku, novinar na polju snimio ga je kamerom. Trenutak kada su Hrvati ludo slavili, Ove će fotografije bez sumnje postati klasici koje je ostavio ovaj Svjetski kup.

U 109. minuti igre Pericic je krenuo prema naprijed i naklonio se. Zamka u kaznenom prostoru, Manjukić, iz Maguirea i Stonesa, Preokrenuo se u kaznenom prostoru i razbio rezultat, rezultat je prepisivan na 2-1. Nakon cilja, Manjukic je uzbuđeno potrčao do zastave kule kako bi slavio. Tihovi suigrači i klupski igrači iza njega su se rojili, Proslavite ovaj teško osvojeni cilj zajedno.

Međutim, možda zato što je previše uzbuđen, Dresovi Hrvatska igrači koji su došli slaviti pobijedit će heroje na tlo. Nakon jeseni, hrvatski Manjukić donio je i fotoreporter. Rakitić je požurio kako bi zaštitio izvjestitelja. Ne dopustite mu da opet ozlijedi. Ostali igrači vikali su u skupini ljudi koji su i dalje zaboravili. Vikali su slaviti. Kako bi se ispričao ovom novinaru, Hrvatski Vida i Manjukić dali su mu poljubac na čelo nakon ustajanja.


Стена

Няма коментари
Трябва да влезеш, за да коментираш

Post

От dedoudmonc
Добавена Юли 12

Оцени

Твоята оценка:
Общо: (0 оценили)

Архиви

Търси

Реклама

advertisement
Евтина реклама

IQ140.EU Online TV

Гледай любимите си онлайн TV канали на живо.