Loading...
bg

Manchester Unitedin asenne ei ole ongelma от блога на petounamesha

Manchester United menetti 1-2 Sevillan, Mestarien liigan joukkue poistettiin. Ottelun jälkeen Jalkapallo Pelipaidat Manchester Unitedin valmentaja Mourinho hyväksyi haastattelun. Hän puhui hänen näkemyksistään pelistä.

Mourinho sanoi: "Uskon, että ensimmäinen tavoite on aina tärkeä tällaisessa pelissä. Ei pelkästään tulos ensimmäisestä kierroksesta on tasapeli, Se vaikuttaa myös pelin suuntiin. Yritämme ylläpitää aggressiivisuutta ja voimakkuutta ensimmäisestä minuutista. Löydän myös joitain samankaltaisuuksia Liverpoolin viime viikolla ottelussa. Mutta emme löytäneet tällä kertaa. Sevilla määrätietoisesti hallitsee palloa He ohjaavat peliä suurella luottamuksella. Lisäksi ensimmäisellä vuosipuoliskolla ei ole suurta ongelmaa. Meillä on myös hyvät mahdollisuudet maalata toisella puoliskolla. Mutta he kehittivät pallon ja kaikki muuttui sen jälkeen. Kun he ottivat toisen maalin, Se on lähes mahdotonta saada. "

Mourinho vaati, että joukkueen asenteella ei ollut mitään ongelmia. Hän sanoi: "Tämä on jalkapalloa, Tämä on elämä, Paidat Manchester United menetti. Se on uusi päivä huomenna. Manchester Unitedilla ei ole aikaa katsella peliä. Meidän on jatkettava työskentelyä Manchester Unitedilla on myös tärkeä ottelu lauantaina. "


Стена

Няма коментари
Трябва да влезеш, за да коментираш

Post

От petounamesha
Добавена Март 14

Оцени

Твоята оценка:
Общо: (0 оценили)

Архиви

Търси

Реклама

advertisement
Евтина реклама

IQ140.EU Online TV

Гледай любимите си онлайн TV канали на живо.