Loading...
bg

Liverpool on erittäin tärkeä tulevina kuukausina от блога на petounamesha

Vuonna juuri päätetty Mestarien liigan 1/8 finaali toisen ottelun ottelu, Vaikka Liverpool 0-0 vetää Portoa, Kuitenkin Liverpool on edelleen kokonaispistemäärä on 5-0 suuri etu poistaa Porto, Hanki Jalkapallo Pelipaidat Champions League 8 lippuja. kilpailu Kun Liverpoolin kapteeni Henderson hyväksyi tiedotusvälineiden haastattelun.

Henderson sanoi haastattelussa pelin jälkeen: " On tärkeää, että saavutamme Mestarien liigan seuraavaan kierrokseen. Tämän päivän peli, olemme ilmeisesti kotona taistelemassa voittaa peli, Mutta tänään on arvostettava suorituskykyä Porto pelaajia, Koska he pelaavat hyvin tänään. Seuraavien kuukausien aikana joukkue on erittäin tärkeä, Tiimimme täytyy potkia, kuten aikaisemmin, Tulos päättyy. "

Hän kysyi, halusiko Liverpool tavata ensi neljänneksellä Mestarien liigassa Englannissa, Henderson sanoi suoraan: "Ei ole väliä, he ovat erittäin hyviä joukkueita, Riippumatta siitä, mihin joukkueeseen olemme edessämme, olemme kaikki valmiita menemään. Liverpool toivoo voivansa jatkaa tätä työtä, Jotta Liverpool voisi tehdä jotain. Tämän päivän asenne on loistava, Valitettavasti Paidat Liverpool ei pudonneet, Tällainen tulos ilman syyttää joukkuetovereita, Heidän asenne tuomioistuimessa on oikea. "


Стена

Няма коментари
Трябва да влезеш, за да коментираш

Търси

Реклама

advertisement
Евтина реклама

IQ140.EU Online TV

Гледай любимите си онлайн TV канали на живо.