Loading...
bg

Pelaajalla ei ole mitään vastustusta pelkästään pelaajien suojaamiseksi от блога на petounamesha

Ei kauan sitten, Real Madrid ja Athletic Bilbaon maalivahti Kepa kävelivät hyvin lähelle, Jälkimmäinen jopa läpäissyt fyysisen tutkimuksen Real Madrid, Kuitenkin Zidane-opposition vuoksi, Kepapo päätti lopulta kilpailla Jalkapallo Pelipaidat Athletic Bilbaon kanssa. Preamassa lehdistötilaisuus King's Cupissa Leganesia vastaan, Real Madrid Zinedine Zidane selitti tämän asian.

Zidane sanoi: " Jos klubeissa ja valmentajissa on joitain muutoksia, Kesäkuussa kaikki pelaajat voivat tulla. Mutta ajatukseni klubin kanssa ei ole tehdä liian monia muutoksia. Kuulin joitakin kommentteja Lopullinen voitto on minulle, Tämä lausuma vihastui. Päivittäinen huolenaihe on pelaaja, En välitä muista asioista. En halua puhua pelaajista, jotka eivät kuulu Real Madridiin, Joskus joku sanoo Tulos osoittautui minulle. "

Zidane sanoi, ettei hän kohdistanut ketään, " Paidat Real Madrid tietää, että hänen tiimin maalivahti on tärkein, Jos voit olla aktiivinen, Real Madrid voi tehdä tärkeitä saavutuksia. Minun tehtäväni on suojata tiimini, He ovat Real Madridin pelaajia. Minulla ei ole mitään vastustusta Kepperille, Ei vastusta Real Madridin pelaajia. En ole koskaan vastustanut ketään. "


Стена

Няма коментари
Трябва да влезеш, за да коментираш

Търси

Реклама

advertisement
Евтина реклама

IQ140.EU Online TV

Гледай любимите си онлайн TV канали на живо.