Loading...
bg

Manchester United har blitt fullstendig avgjort Sanchez от блога на yugoldlong

Sanchez soap opera overføring har vært opprørt fra sommeren vant vinteren, Og varmen betydde ikke å avta. Men de siste nyhetene viser at, Sanchez og Billige Fotballdrakter Manchester United har inngått en avtale, Alle forhandlinger med Makhita og Arsenal ble avsluttet. Den såkalte alt er klart, skyldes bare østvinden.

Ifølge de siste nyhetene, Sanchez og Manchester United har blitt enige om personlige vilkår, Og Manchester United er villig til å bli med Murchison til Sanchez-overføringen, Armenere har mistet sin plass i United. Nå er overføringen fullført, bare fattige Arsenal og Makhtari fullfører forhandlingene. Med tanke på at mulig avgang av Walcott og Chamberlain har forlatt laget, Makhtari's ankomst er et godt supplement til Arsenals rett.

Ifølge beregning, Når Sanchez ble med, Så Draktsett Manchester United bare i Sanchez hvert år, Lukaku, Pogba og Ibrahimovic 4 personer vil bruke 58 millioner pund, Manchester United er en stor sum penger. Sanchez spilte Arsenal 22 ganger denne sesongen, starter 19 ganger, scorer 8 mål og assisterer 4 ganger.


Стена

Няма коментари
Трябва да влезеш, за да коментираш

Post

От yugoldlong
Добавена Яну 16

Оцени

Твоята оценка:
Общо: (0 оценили)

Архиви

Търси

Реклама

advertisement
Евтина реклама

IQ140.EU Online TV

Гледай любимите си онлайн TV канали на живо.