Loading...
bg

Neymar lähti Barcelonasta paremmin от блога на petounamesha

Kansallinen Derby viikonloppu, Barcelona 3-0 pois voiton Real Madrid, Real Madrid vähemmän peli tilanne, Barcelona 14 pistettä jäljessä. Se on Neymarin lähtö, Tämä tekee Barcelonasta paremman.


Kun kesä Marl luo ennätyksen 222 miljoonan euron jalkapalloliikenteen siirtämisestä Pariisiin Saint-Germainille, Useimmat ihmiset ajattelevat Barcelonan tämän kauden suorituskykyä vähenee. Tosiasia on päinvastainen, Tähän mennessä Barcelona on johtoasemassa, Lead La Liga sijoitukset.


Neymarin lähtö ja Dembelen vamma, Anna Barcelonan uudistua. Ota turnaus esimerkiksi Bernabeu, Real Madrid ensimmäistä kertaa ensimmäisellä puoliskolla enemmän palloa ohjaus määrä, Barcelonan puolella päätti odottaa, Kutista puolustava, kieltäytymättä altista itsesi Real Madridin nopealle kiertämiselle. Busquets ja Rakitic pelasivat enemmän puolustusta, Messi ja Suarez ovat myös enemmän tilaa taistelemaan. Tuki toisilleen kentällä, tämä on uusi, joukkue-pohjainen Barcelona, Jokaisella voi olla enemmän arvoa. Tämän takia, 17 kierroksen jälkeen, Barcelona menetti vain seitsemän palloa.


Стена

Няма коментари
Трябва да влезеш, за да коментираш

Post

От petounamesha
Добавена Дек 27 '17

Оцени

Твоята оценка:
Общо: (0 оценили)

Архиви

Търси

Реклама

advertisement
Евтина реклама

IQ140.EU Online TV

Гледай любимите си онлайн TV канали на живо.